tiistai 31. toukokuuta 2011

Nenäkannu ja muut tropit

Aamulla herätessä oli ihan hyvä olo! Viisi minuuttia myöhemmin alkoikin sitten normijomotukset niskassa ja päässä, nenä tukkoistui jne. Vika on vissiin siinä kun kroppa "käynnistyy", kaikki vikatilat palautuu heti muistiin.

Nenäkannulla saa hetkellistä virkistystä olotilaan. Oon käyttänyt sitä nyt aamuin illoin, useamminkin saisi mutta "huuhteluasento" ei auta niskajumitusta. Huomannut tässä, että toinen sierain on aina vaikeampi kuin ensimmäinen (yritänkin muistaa vuorotella ns. aloitussuuntaa) ja tuntuu että suolavesi löytää tiensä vain kurkkuun. Jännä sinällään ettei se tunnu pahalta, verrattuna siihen kun joskus suihkussa vettä sattuu menemään nenän kautta nieluun :(.

Kannuilun jälkeen rutiiniin kuuluu tujaukset kortisonisumutetta, lisämausteeksi on nyt lisätty myös kortisoni-inhalaattori. Lima alkaa löytää tietään keuhkoihin :(.

Onneksi ulkona keli on pilvistymään päin. Katsoin eilen katkerana sääennusteita (18° ja auringon paistetta) ja mietin miten voisi olla ulkona. Muistan miten joskus tuli ystävän kanssa luotua oma terassi avaamalla yksiön iso ikkuna selälleen ja istuttua avoimen ikkunan äärellä auringossa, näyttäisköhän tuo ihan hupsulta yksin ja toisesta kerroksesta toteutettuna...?


Ei kommentteja: