maanantai 2. toukokuuta 2011

Veri nais mjuusik.



Spotify on kyllä mainio peli. Meikällä on nyt Premium käytössä ja on huomattavan paljon mukavampaa kuuntelu ilman Jonathania.


Veronica Maggion löysin jotain reilut puoli vuotta sitten. En osannut arvata jotta ruotsinkielinen poppi voisi upota tähänkin osoitteeseen! Kätevä muuten hieman selailla digitaalista musiikin kuuntelun historiaansa last.fm-tilin kautta. Veronican ja meikkiksen taival tuntuu niin tuoreelta, niinkuin olisin viime kuussa tutustunut :). Uuelta levyltä kirkkaimpina on muutaman kuuntelun perusteella erottuneet Mitt hjärta blöder (Christian Walzin ääni passaa mukavasti mukaan) ja Snälla bli min (mahtava sovitus), mutta pitänee tässä paneutua levykaupan vastaantullessa kokonaisen tuotoksen hankintaan. Ja ehkä nuitten edellistenkin levyjen.


Jill Scott on mahtava. Muistan ekan levyn (Who Is Jill Scott? Words And Sounds Vol.1 vuonna 2000) ilmestymisen aikoihin tykkäilleeni sinkuista meiningillä "pitääpä ostaa kun vastaan tulee", mutta vissiin unohtui aikojen saatossa. I was lost but now I'm found! Live-levy mulla jo on, muita on sitten luukuttanut Spotifystä. Collaborations on ollut yllättävän hyvä. Ei taia Jill kököille biiseille mukaan suostuakkaan...

Ei kommentteja: