maanantai 16. toukokuuta 2011

Plusmiinusnolla

Taino, kait sitä plussan puolelle MM-jääkiekkokullan ansiosta päästiin. Muistan MM-huuman vuodelta 1995, meikäkin oli ihan pähkinöinä aiheesta. Keräsin kaikki Leijona-aiheiset lehtileikkeet ja tein niistä todella köyhän tytön leikekirjan (iso piirustuslehtiö, leikkeet liimailtuna suurinpiirtein suoraan...vieläköhän tuo löytyis kotoakotoa?) ja koulussa oltiin "kesäloma alkaa huomenna"-fiiliksissä.


Mutta tuo ördäysjuhliminen ei kyllä viehätä. Puhumattakaan sen seuraaminen telkkarista. Ja vaikka eilisen pelin jännäsinkin taitaa viisut olla mun lajini :). Tähän pieni jupinaosuus viisuvoittajabiisistä: Azerbaidzanin kappale oli tosi köykäinen (no okei, kuuluu kisojen luonteeseen) ja esitys todella teennäinen, esittäjillä ei mitään kemiaa keskenään ja naisimmeinen ei oikein ees osannu laulaa. [/jupina]




Mielenkiintoisempiin asioihin! Tuli palkkapäivää kulutettua piiiitkästä aikaa paikallisesti shoppailemalla. Mielessä oli ballerinat ja rento kauluspaita, kotia lähti sitten kahet farkkushortsit (tai caprit ja shortsit) Vero Modan Tomboy-mallia ja Biancon kiilakorkonilkkurit. Rennompi malli kesäpöksyihin on ollu mielessä jo jonnii aikaa ja mahtavaa että noin helposti ne nyt löytyivät. Lyhyenlyhyet mallit on ollu aina arveluttavia, mutta paksut sukkahousut messiin niin minäkii kehtaan! Kesällähän on sukkissesonki, eikös... Noh, mukavat ostokset joka tapauksessa. Capreja oon jo käyttäny ns. kotihousuina ja nilkkureilla tuli käveltyä het' perjantaina useampi kilometri ilman hätäpäivää. Jea :).



Ei kommentteja: