maanantai 30. toukokuuta 2011

Turha viikonloppu?

Ei menny ihan putkeen HKIn reissu. Täällä päässä check in oli yli vartin tukossa selvitellen jonkun pariskunnan asiaa, mutta onneksi päästiin ajallaan matkaan. Takaisintulo olikin sitten eri juttu. Alunperin piti lähteä seiskan aikoihin illalla, mutta siitä lennosta tuli jo päivällä viesti peruuntumisesta ja lennon vaihtumisesta kasin jälkeen lähtevään. Kentällä tuli oltua ajoissa ja jätettyä matkalaukku tietäen, että "huomenaamuna" sen saisi kotia.


Meikkiksen lento hävisi screeneiltä pitkäksi aikaa eikä kukaan tiennyt mistään mitään. Kahden portin vaihdon, lentäjien odottelun, työntötraktorin(?) kuljettajan odottelun, katoamisilmoituksen teon ja taksin odottelun jälkeen olinkin sitten puoli kahden aikoihin yöllä kotona. Onneksi perjantaina kehittyi kiitettävä kurkkukipu niin oli rattoisaa tuo lentokentällä odottelu. Tässä viikonlopun aikana tauti kehittyi edelleen, että nyt ollaan taas perinteisissä poskiontelotulehdus(?)fiiliksissä. Ei siinä muuten mitään, pitäisi vain huomenna lähteä sinne Rovaniemen suuntaan... Noh, lääkärillä käyn jo tänään eli jospa saisi kunnon tropit niin voisi edes harkita sinne lähtöä.


Skyplanter olisi tullut jo postiin, pitäisi se käydä noutamassa. Kasveja pitäisi muutenkin hieman jakaa, nuo anopinhampaat tursuavat ruukuistaan yli. Äitin kustantama isompi kasvi (tuntemus on täällä ihan huipussaan) nuokkuu, ei ole mitään hajua miksi. Pitäisi ehkä jo tyytyä kohtaloonsa epäviherpeukalona ja pitäytyä vain nuissa kasveissa mitkä minunkin "hoidossa" selviävät (ts. rönsylilja, anopinhammas, kaktus ja kultaköynnös).


Huh, arvon tässä jotta pitäiskö käydä kääntymässä töissä ennen lääkäriaikaa, mutta on sellainen kutina että väsähdän jo tuosta bussipysäkille kävelystä. Katsotaan...


(Ja niin, matkalaukku tuli siis eilen illalla, klo 20... Onneksi oli taudissa, niin ei tarvinnut edustaa missään luonnonkauheena ;))

Ei kommentteja: