torstai 26. toukokuuta 2011

Suomi tutuksi

Tai lähinnä kaupunki pohjoisesta ja etelästä viikon sisään. Tänään lähtö pikareissulle työn merkeissä pääkaupunkiin, onneksi ehtii hieman serkkuakin näkemään ennenkuin joutuu huomenna jo iltalennolla palaamaan. Oli ajatuksissa jotta olisin lauantaina vasta palannut, mutta onneksi byrokratia on aina jarruna kaikessa joustavuudessa. Ihme kun onnistui edes tämä edellisenä päivänä saapuminen! Aiemmat reissut on tullut tehtyä päivän pyörähdyksinä: ennen klo 6 herätys että ehtii seiskan lennolle, takaisin klo 17 lennolla -> päivälle tulee väh. 12 tuntia kestoa.


Noh, otetaan yhestä hotelliyöstäkin ilo irti, matkalaukku mukaan oikein :)! Laukulle tuleekin sitten suurempi tarve ensi viikolla kun pitää viettää viisi päivää Rollossa. Pitäisi vielä reenailla viikonloppuna tuota koitosta varten, essää taas tyrkkää ja pirun korkeita ääniä...


Mutta, on siis ollut tässä viime päivinä sellainen kutka että pitäis reissuun päästä. Auttaakohan tää kotimaan matkailu oireisiin...?


P.S. Toinen alustava kutka liittyy loppukesän keiksuun, päässee taas fonia turraamaan, mutta tekis jo nyt mieli vähän big band-soittoa...! UMOn ja kumppaneiden kuuntelu Spotifystä ei auta :). 


Kuva Jukka Rapo

Ei kommentteja: