lauantai 18. kesäkuuta 2011

Reilireissu 2010 : Saksa - Tsekki




5.7.2010
Klo on 18.24 ja seurue on jossain Berliinin ja Prahan välillä. Seurana samassa hytissä on kaksi englantilaista reilaajatyttöä. Yllättävän hyvin selvittiin junaan vaikka lentosuunnitelmat hieman muuttuivat: lento oli ylibuukattu ja tarvittiin vapaaehtoisia lennon vaihtajia joten nyt on 300€ voucher Blue1lle taskussa!


Tutustuttiin toiseen lennonvaihtajaan, Jenniin joka oli menossa lomailemaan Berliiniin ma-pe. Helsinki-Vantaalla tuli oleiltua klo 7.40-13.10 ennenkuin päästiin liikkeelle. Nyt on väsynyt olo, mutta vielä pitäis Prahassa hostelli etsiä ja rahaa nostaa. Jospa tämä tästä suttaantuu :)!


---
Aika hyvä suoritus: alle tunnissa Prahaan saapumisesta ollaan jo hotellissa! Ja hotelliin päädyttiin koska hintaa tuli per lärvi 20€ ja energiat alkoi olla aika minimissä hostellien etsimiseen (toisaalta, ei tarvinnut nytkään kuin löytää laiturilta aseman turistipisteeseen jonka kautta hoitui myös huoneistohotellin pikavarausmaksu euroina ja opastus kohteeseen, niin sitä pitää Praha!). Saatiin vielä hiet pintaan käpsimällä tänne lämminhenkisessä illassa, mutta ei onneksi tarvinnut kovin harhailla... Aika hulppean kokoinen huoneisto, oltais voitu antaa majapaikka myös logistiikkaongelmista kärsineille brittitytöille...!

Ei kommentteja: