lauantai 18. kesäkuuta 2011

Ostoskutka

Shampoot ja hoitoaineet alkavat olla finaalissa, joten piti jo kaivaa reissushampoo esille. Kyseessä siis TIGIn All access-shampoopala joka nyt levittää tuoksuaan valtoimenaan kylppärissä. Sen kaveriksi ostin tuon hoitoaineen. Viime vuotinen ostos shampoon rinnalle (Let it be-hiuksiin jätettävä) ei minun kuontalolle passannu, teki hiuksista vain likaisen näköiset... Mutta siis, reissussa tuommonen palashampoo oli varsin kätsä, Lushilla on kai samaisia tuotteita enemmänkin.


Tähän asti oon sinnitelly talvella saaduilla näytepakkauksilla Cliniquen Dramatically different moisturizing lotionia. Nytkin ostin pienemmän pakkauskoon, puhtaasti kesän reissaamista ajatellen. Tuo peruskosmetiikka vie aina liikaa tilaa laukusta :P. Mutta tuo Cliniquen 3-step-ihonpuhdistustsydeemi on kyllä mulla toiminut hyvin. Voi tietty olla että hormonitkin aina vaikuttaa ihon kuntoon mutta en laskisi vain niitten varaan. Teinistä asti vaivannut otsan röpelöihokin on helpottanut ja ihon väri vaikuttaa tasaisemmalta. Eli vaikka hinnat tuotteissa välillä kirpasevatkin, en taia olla merkkiä ihan heti vaihtamassa.


Rollon Kicksistä ostin halvinta suolasuihketta (Proffsin, olikohan jotain päälle 4€) joka on kyllä toiminut yllättävän hyvin. Paksua ja liukasta hiuslaatua on vaikee saada nutturan tapaiselle tai ylipäätään mihinkään muotoon, mutta kun suihkii suolasuihketta niin vain taivas (tai lähinnä omat taidot...tai niiden puute) on rajana! Nyt lisäksi kokeiluun Four Seasonsin hiuspuuteri. Kuivashampoita mulla on ollut jo Klippoteketiltä (ei passaa tummalle tukalle) ja Sexy Hairin (hyvä, mutta hintavahko), niin katsotaan mitenkä hiuspuuteri sitten toimii.


En ole aikoihin käynyt Body Shopissa, mutta pitänee palauttaa mieleen putiikin olemassaolo. Sinne oli ilmestynyt Earth Lovers-sarja, josta ostin päärynä-sitruunaruohosuihkugeelin vierasvaraksi ja omaankin käyttöön. Ja eipä tainnut olla ainoa nenää miellyttänyt tuoksu nuista vaihtoehdoista.


Mutta siis, Specsaversin mainosten herättämänä kävin tänään liikkeessä kokeilemassa kehyksiä. Jotenkin olisi kiva saada ns. vapaa-ajan rillit, sellaiset ei-vakavat joista tulisi ite (ja miksei muutkin) hyvälle tuulelle. Aika paljon vaadittu silmälaseilta...? Noh, sieltäpä löytyi paritkin pokat jotka sai het' meikkiksen suupielet hymyyn. Esimerkkeinä Benettonin, joista erityisesti läpinäkyvät kehykset jäi nyt mieleen kummittelemaan. Ja sitten kun myyjä vielä kertoi jotta 20€ lissää rahnua niin saisin toiset lasit ns. kaupan päälle. Aijjjai! Pinnoitteilla höystettyinä menisi siis kolmatta sataa euroa, mutta toisaalta... taisin maksaa näistä nykyisistä virkalaseistani (vaikka onkin vahvemmat kehykset ja punaiset, niin kesyt enivei) saman verran. Siis yksistä silmälaseista. Itteni tuntien ryntään luultavasti huomenna takaisin lasieni kanssa jotta saadaan katottua vahvuudet ja sitäkkiämulleihanatrillit.


Ja kiroilen sitten seuraavaa palkkapäivää ootellessani...

Ei kommentteja: