sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Viikonlopun touhuja




Eilen iski leivontainspiraatio (alan asennoitumaan ensi lauantain kevätkarkeloitten tarjoiluiden järjestämiseen) ja tuloksena syntyi rouheisia sämpylöitä Lunnin blogin ohjeella. Ei ne nyt kovin rouheisia olleet (muistuu mieleeni ekat leipomani sämpylät ever: myslisämpylät) ja sämpyläjauhojen puutteessa pistin puolet luomugrahamia ja puolet luomuvehnäjauhoja. Ihan hyviä tuli vaikka vaivatessa tuntui jotta jauhoja tais tulla liikaa. Sämpylät köllivät edellisen kämpän tuparilahjoitukseksi saadussa Iittalan Teema-kulhossa (kiits kollegat :).

Sain myös maalattua toiseen kertaan halpisjakkaran. Projekti alkoi viime viikonlopun maalaussessioissa, mutta tuo 16 tunnin kuivumisaika saa kyllä ajan vierähtämään sitten niinku puolivahingossa... Jakkara oli koivuviiluinen ja lakattu, hioin kaikki pinnat ja maalasin puolihimmeällä Helmi-kalustemaalilla. Tuli edustavampi vaikka maalausjälki ei olekaan ihan vimpan päälle. Harmillista ettei uudistusoperaatio lisännyt jakkaran tukevuutta, kyllä se vaan edelleen hieman huojuu :D.

Nyt jos saisi irrotettua ittesä sisustusohjelmien tölläämisestä ja siirtyisi es-klarinetin "soiton" ihmeelliseen maailmaan...

Ei kommentteja: