sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Sunnuntain shoppailut.

Teoriassa oon säästökuurilla reissun ja rempan ansiosta, mutta nämä nyt vaan tuli tarpeeseen:




Eli Cliniquen Stay-Matte-puuteri, Maison Bellen pyykinpesuainetta ja Methodin puhdistusainetta puulattioille. Plus Sini-monitoimimoppiin mikrokuituliina. Kahta jälkimmäistä tulikin sitten siivotessa testattua, tosin melko säälittävästi. Ei jaksanut imuroinnin ja pölyjen pyyhinnän lisäksi kantaa mattoja ulos/rullata nurkkiin joten pyyhkäisin vain mattovapaat pinnat kalusteita siirtelemättä. Mikrokuituliinassa on kyllä kiitettävästi vastusta, käy kuntoilusta sen kanssa heiluminen! Pikkasen mietitytti että jokohan saan parketin lopullisesti pilattua tuolla mantelintuoksuisella myrkyttömyydellä. Se siis on valmista tavaraa ruiskia vaan lattialle ja mopata menemään. Toistaiseksi ei ole pinnat kuplineet ja varpaitten alla tuntuu melko puhtoiselta lattiat. 


Puuterin (meikkivoiteen, meikkipuuterin, poskipunan...) ostaminen on aina melko tympeää hommaa. Tai siitä tekee itelleen tympeetä kun aina ettii parempaa tuotetta tai ei siis ole vielä löytänyt sitä luottotuotetta ja ei kuitenkaan jaksais vertailla kaikkea. Tuon puuterin sävy alkoi nyt arveluttamaan, oisko kuitenkin liian tumma tälle kalkkikselle... Noooh, annetaan vielä mahollisuus (tai pakkohan se on kun ei muutakaan puuteria ole).


On alkanut kiinnostaa myrkyttömämmät tuotteet kodinhoitoon, nykyiset pesuaineet tuntuvat haisevan jotenkin niin pistävästi kemikaaleille. Maison Bellen Silk&Wool-pesuainetta olen aiemmin käyttänyt ja se oli positiivinen kokemus. Tuo uusi pesuaine ei vissiin sitten sovellu tekokuiduille kun sitä puuvillalle mainostetaan...? KVG-tutkintaan...

Ei kommentteja: