keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Reijjet jäässä, hiki päässä


Pyöräilystä puheenollen, talvikilometrikisassa 288 kilometriä kasassa ja meiän joukkue oman sarjansa top 50ssä! Jeejee! 

(C) The Urban Country Bicycle Blog

Oheiseen kuvaan liittyen meikäläisen talvivarustus on hieman muhkeampi. Kauhulla kattelin -30°C kelissä ohi viilettäviä trikoohemmoja. Ehkä avainsana tarkenemisessa on tuo viilettäminen. Mulla on ollu kylmemmillä keleillä ihan rehellisesti toppahousut ja urheilukerrasto käytössä, naamalla lisäksi silkkihuppu (fleece-pipon alla). Maiharit on tarpeeksi tilavat sukka-villasukkayhdistelmälle ja hanskoissa on sormikkaat-villalapaset-remix. Ostin yhet mukaurheilulliset hansikkaat, mutta niitä ei voi käyttää kuin nollakelissä.

Kypärä on METin, kiiltävän musta. Kollegalla on mattamustainen Freetimen mikä on aika hieno, ite tosin jättäisin lipan pois. Kesäksi/vapaa-ajan pyöräilyyn voisi olla Yakkayn potta vaihtopäällisineen olla hauska.

(C) Yakkay


Eturengas on talvella nastoitettu, ensi talveksi pitänee uusi hommata. Nykyinen on palvellut jo entisessäkin pyörässä (Helkama CS2700 in memoriam), siis jo neljän, viiden talven ajan. Takana on "kitkaisempi" rengas, joka on jo aika finaalissa. Mutta en taida siihen hommata nastallista talvirenkaaksi. Aika harvoin on sellainen keli että tuplanastailu olisi aivan ehdoton.

Ensi talvea ajatellen voisi panostaa paitsi uusiin renkaisiin, myös jämäkämpään valaistukseen. Nykyiset Bookmanin ledit on ihan passelit, mutta tosiasiahan on jotta täällä on välillä melkosen pimiää. Kotoakotoa tarjottiin myös tarpeettomia huomioliivejä, mitkä yksinkertaisesti unohin ottaa mukaan. Myös suojalaseille olisi ollut muutaman kerran tarvis. Ei oo oikein kivaa tuo silmämunien kuorinta/akupunktio pakkaslumella...




Ei kommentteja: