tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hello sunshine, hello kitty cat

Spotify soittaa radiota Roisin Murphyn tyyliin, vapaapäivä 2/3 käynnissä, aurinko paistaa. Aika hyvin siis kulkee.


Eilen tuli käytyä pitkästä aikaa kosmetologin kynsissä. Iho pehmeni, puhdistui ja kosteutui sekä silmien tienoo sai uutta väriä. Oikein mukava kokemus, viimeisimmästä käynnistä (eri paikassa) jäi sellainen puolisyyllistävä fiilis. Ja kalliiden hoitotuotteiden puolipakolla ostattaminen. Varmistus tuli myös sille, että naama on tosiaankin talvisaikaan kuiva ja kesällä vasta sekainen (eh he heh). Jos jostain tupsahtaisi lottovoitto lottoamatta ja setelinippu taivaasta tippuis, niin hommaisin itelleni kyllä taas tehokkaammat tärpätit naamaan.


Mielessä on käynyt josko tänään uskaltautuisi ihan ulkosalle hölkkimään. Salilla oon nyt käyny muutaman kerran juoksumattoa reilun Cooperin verran testaamassa (viimeisin vauhti 5,35 min/km, vielä on siis tekemistä) ja ihan hyvältä on tuntunut. Polvet ei ole oireilleet ja yhtä rauhaisaa on ollut pyöräilyn suhteen. Ainoa laji missä on tuntemuksia löytynyt on kävely. Siis tuollaisella epävakaalla alustalla kuin sohjolumi/jäätikkö. Siksipä siis hieman mietityttää tuo lenkkareiden kanssa luistelemaan lähtö...


Fysioterapiassa on siis jäljellä enää viimonen (=viides) työnantajan kustantama kerta. Tähän mennessä ollaan kartoitettu liikelaajuuksia, virheasentoja ja venytelty, sähköshokkeiltu (miltei semmosella TVshop-vekottimella!) ja hierottu. Tuo venyttelykerta kyllä tuntui pitkällisesti, lähti kuona-aineet sen verran liikkeelle että seuraavana(kin) päivänä tarvihti särkylääkettä. Lihashuoltoa siis pitäisi itekin muistaa tehä noin niinku aina, ainut ongelma tuntuu olevan se että niin harvoin on "arkiliikunnan" jälkeen talvisaikaan lihakset lämpösinä venyttelyä varten. Kerran oon jaksanu töihin pyöräilyn jälkeen pyöräillä vielä sisätiloissa kuntopyörällä, jonka jälkeen venyttely on tuntunu hieman helpommalta. Mutta vaikkei puolen tunnin sessiota tekiskään, niin pitäisi tuo joka päivä ees hieman olla ohjelmassa. Huomaa nimittäin jos ei viikkoon oikein venyttele yhtään, jalat ihan tukossa.


Ehkä tämmöset pitäis hommata? (C) Icebug 





Ei kommentteja: