keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Tj 4

Sit alkais loma!



Mää kävisin poimimassa mustikoita vararavinnoksi...

(C) Kuhmon kamarimusiikki


Kuuntelemassa Kuhmon kamarimusiikissa ainakin Kari Kriikun "Idän pikajuna"-konsertin sekä "Guru"- ja "Kaupunkielämää"-otsikoilla kulkevat musiikkipläjäykset...


(C) Qstock
Ja ehkä ekaa kertaa ikuna osallistua myös Qstockiin... Siellä vois kuunnella Palefacen, Reginan, Jukka Pojan, Jenni Vartiaisen ja Raappanan keiksut. Ehkä myös Laura Närhen. 


Mutat:
-Lomaa on ens alkuun vain kolme (3) päivää... Sitten koittaapi mestarikurssi, tarkoittaen reilun viikon viettoa syöden ja soittaen. Hyvä jos nukkumaan ehtii :). -Kamarimusiikki alkais ensi viikolla ja nuihin konsertteihin liikkumiseen tarviis automobiilia. Pitänee kysäistä kollegoilta ovatko hyö ma-ke osallistumassa musiikilliseen tarjontaan tuolla.
-Jos kustantaa ittesä pariin Kuhmon konserttiin, voip olla hieman tarkka budjetti Qstockin suhteen. Ja jos perjantaina on kaksi keiksua ja lauantaina vain yksi enempi mitä tahtoisi nähä, niin kannattaako maksaa 75€...? Elokuussa kun olis vielä Elojazzitkin mitkä saattais kiinnostaa. Kaikenhan saa vähennettyä verotuksessa, mutta ei se nykyhetken rahatilannetta paranna...!
-Eikä taia mustikat olla ihan vielä kypsiä...? Mutta sitten kuhan toinen erä lomaa pamahtaa peräti kahdella viikolla kehiin nii avot!

Ei kommentteja: