lauantai 9. heinäkuuta 2011

Piiitkä perjantai





Venähti pitkällisesti lauantain puolelle, mutta mikäs siinä venähtäessä kun kivvaa on :).


Oli siis vapaata ennen illan duuniloita, meikkis "nukkui pitkään" (jos on 07 heränny monta kuukautta ei ihan onnistu venyttää heräämistä kuin ehkä puolella tunnilla) ja söi aamupalan ihan lehteä lukien. Son luksusta se. Kävin kans pienellä pyörälenkillä meren rannassa ja keskustassa(13 km), kerrassaan kiva keli. Aikamoinen rakennelma tulossa tuonne torille kaikkia festivaalituksia varten...


Pitää pistää muistiin yhistelmä tonnikala (öljyssä säilötty) - Go Greenin salsakastike - pasta - parmesaani. Kertakaikkisen hyvää tuo salsa barbecue, tuli oikein makoisa pikaruoka. Torstaina ostin kreikkalaisia kirsikoita (tähän pakollinen vitsi Kreikan tukemisesta...) ja suonenjokisia mansikoita, tuli tehtyä sit jälkkäriksi/työevääksi mansikkarahkaa. Oli hyvvää sekin. Ja otinpa muuten myös päikkärit ennen töihin lähtöä, hyvä ajanviete.


Vimppa konsertti ennen lomia meni hikisesti, tuntu ettei salissa ollu ilmastoinnista tietoakaan. Sit piti käyä "muutamilla" juhlistamassa vimppaa konserttia. Aikamoista meininkiä tuolla yössä on, tuli todistettua yksi nujakka (tyyppiä lyötiin, sivustaseuraaja aplodeerasi...just), useampi huonokuntoinen naisihminen ja kotia kulkiessa meni monta piipaa-autoa kohti Toppilaa. Ja just Kalevan sivuilta löytyki tieto jotta Mesaanitiellä oli paritalo palanut.


Tästä pitäis vielä käyä tekemässä rästihommat pois kuleksimasta ja reenata vähän, huomenna on sitten jeejee jäähä lomille :).

Ei kommentteja: